diagnostica.fi

Uudet kotisivut, uudet mahdollisuudet: Diagnostica Medical Oy -kotisivuprojekti

Uudet kotisivut, uudet mahdollisuudet: Diagnostica Medical Oy -kotisivuprojekti

Uudet kotisivut, uudet mahdollisuudet: Diagnostica Medical Oy -kotisivuprojekti

Olemme iloisia voidessamme esitellä uusimman verkkosivuprojektimme, jonka toteutimme Diagnostica Medical Oy:lle. Diagnostica Medical Oy on johtava laboratorio- ja sairaalatarvikkeiden tukkukauppa, jonka toiminta perustuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen ja asiantuntevaan palveluun. Tämä projekti oli erityisen jännittävä, sillä päivitimme käytännössä täysin uusiksi erittäin vanhentuneet sivut ja siirryimme moderniin Shopifyn verkkokauppa-alustaan. Tässä blogipäivityksessä kerromme yksityiskohtaisesti projektista ja sen merkityksestä Diagnostica Medical Oy:lle.

Vanhasta uuteen: Nebulasta Shopifyhin

Ensimmäinen ja ehkä merkittävin muutos projektissa oli siirtyminen vanhasta Nebulan kotisivujärjestelmästä moderniin Shopifyn verkkokauppa-alustaan. Nebula oli palvellut Diagnostica Medical Oy:tä uskollisesti vuosien ajan, mutta yrityksen kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa oli aika päivittää sivusto vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Shopify tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia verkkokaupan pyörittämiseen, ja se soveltuu erityisen hyvin yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen helppokäyttöisen ja intuitiivisen ostokokemuksen. Diagnostica Medical Oy:n tapauksessa siirtyminen Shopifyhin avasi uusia mahdollisuuksia niin verkkokaupan hallintaan kuin asiakaskokemuksen parantamiseen.

Piilotetut hinnat ja tarjouspohjainen kauppa

Diagnostica Medical Oy:n verkkokaupassa on erityistä se, että tuotteiden hinnat ovat piilotettuja asiakkaan toiveesta. Tämä antaa yritykselle joustavuutta hinnoittelussa ja mahdollistaa yksilöllisen tarjousten tekemisen asiakkaille. Piilotetut hinnat kannustavat asiakkaita ottamaan yhteyttä ja neuvottelemaan parhaista hinnoista, mikä edistää vuorovaikutusta ja asiakassuhteiden syventymistä.

Lisäksi verkkokaupassa korostetaan tarjouspohjaista kauppaa, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat pyytää tarjouksia haluamistaan tuotteista ja palveluista. Tämä lähestymistapa mahdollistaa yksilöllisen ja räätälöidyn palvelun jokaiselle asiakkaalle, mikä on olennaista laboratorio- ja sairaalatarvikkeiden alalla, jossa tarpeet voivat vaihdella suuresti asiakkaasta riippuen.

Käytännöllinen ja tyylikäs käyttöliittymä

Uusilla verkkosivuilla panostimme käytettävyyteen ja visuaaliseen ilmeeseen. Halusimme luoda käyttäjäystävällisen ja tyylikkään käyttöliittymän, joka houkuttelee asiakkaita tutustumaan tuotevalikoimaamme ja tekemään ostoksia vaivattomasti.

Shopifyn monipuolisten teemojen avulla rakensimme sivuston, joka on sekä helppo navigoida että visuaalisesti houkutteleva. Käytimme selkeitä kategorioita ja hakutoimintoa, jotta asiakkaat löytävät nopeasti etsimänsä tuotteet. Lisäksi panostimme responsiiviseen suunnitteluun, mikä tarkoittaa sitä, että sivusto toimii saumattomasti niin tietokoneilla, tableteilla kuin älypuhelimillakin.

Asiakaslähtöistä palvelua ja luotettavia toimituksia

Diagnostica Medical Oy:n toiminta perustuu vahvasti asiakaslähtöiseen palveluun ja luotettaviin toimituksiin. Uusilla verkkosivuilla halusimme korostaa yrityksen arvoja ja sitoutumista asiakastyytyväisyyteen.

Sivustolla on selkeät yhteystiedot ja yhteydenottolomake, joiden avulla asiakkaat voivat ottaa helposti yhteyttä ja pyytää lisätietoja tai tarjouksia. Lisäksi korostamme nopeita ja luotettavia toimituksia, mikä on olennaista laboratorio- ja sairaalatarvikkeiden alalla, jossa tarvittavat tuotteet voivat olla akuutteja ja kiireellisiä.

Yhteenveto

Diagnostica Medical Oy:n verkkosivuprojekti oli innostava ja antoisa kokemus, jossa siirryttiin vanhasta Nebulan kotisivusysteemistä moderniin Shopifyn verkkokauppa-alustaan. Uudet sivut tarjoavat asiakkaille entistä paremman ostokokemuksen ja mahdollistavat yksilöllisen ja räätälöidyn palvelun jokaiselle asiakkaalle. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme Diagnostica Medical Oy:n kanssa ja odotamme innolla tulevia mahdollisuuksia.

Käy tutustumassa uusiin verkkosivuihin osoitteessa diagnostica.fi ja ota rohkeasti yhteyttä – palvelemme mielellämme ja tarjoamme parasta mahdollista palvelua

Lue seuraavaksi

Uuden aikakauden alku: ROBUST-verkkokauppaprojekti
Uudet tuulet ja aurinkoiset näkymät: Solet Suomi Oy -kotisivuprojekti
Lopputuloksena ammattimaiset, toimivat ja kaiken kaikkiaan yritystämme parhaiten edustavat kotisivut.

E. Matikainen – Diagnostica Medical Oy

Ennen

Jälkeen

Vedä

Kysyttävää?

Tarvitsetko teknistä tukea tai kiinnostaako ilmainen tarjouspyyntö? Vai onko sinulla vain yleistä kysyttävää? Saat meihin nopeiten yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@digiaalto.fi

Vastausaika: <24h