solet.fi

Uudet tuulet ja aurinkoiset näkymät: Solet Suomi Oy -kotisivuprojekti

Uudet tuulet ja aurinkoiset näkymät: Solet Suomi Oy -kotisivuprojekti

Uudet tuulet ja aurinkoiset näkymät: Solet Suomi Oy -kotisivuprojekti

Olemme innoissamme voidessamme esitellä uusimman verkkosivuprojektimme, jonka toteutimme Solet Suomi Oy:lle. Tämä projekti oli erityisen mielenkiintoinen ja monipuolinen, sillä Solet Suomi Oy on aurinkopaneelialan asiantuntija, joka on juuri laajentanut toimintaansa Liettuasta Tanskaan ja nyt myös Suomeen. Tämä laajentuminen tarkoitti tarvetta uusille, paikallisille verkkosivuille, jotka vastaavat suomalaisen markkinan tarpeita ja odotuksia. Tässä blogipostauksessa avaamme projektin yksityiskohtia ja kerromme, kuinka rakensimme Solet Suomi Oy:lle uudet, modernit ja tehokkaat verkkosivut osoitteeseen solet.fi.

Projekti alkoi huolellisella suunnittelulla

Jokainen menestyksekäs verkkosivuprojekti alkaa huolellisella suunnittelulla. Solet Suomi Oy:n tapauksessa meidän oli ensin ymmärrettävä yrityksen arvot, tavoitteet ja kohderyhmä. Solet Suomi Oy keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia aurinkopaneeliratkaisuja, ja heidän asiakaskuntansa koostuu sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä, jotka etsivät luotettavia ja kestäviä energiaratkaisuja.

Suunnitteluvaiheessa otimme huomioon suomalaisen markkinan erityispiirteet. Suomalaiset arvostavat selkeyttä, läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta, ja nämä arvot piti heijastua myös verkkosivuilla. Lisäksi aurinkopaneelien kaltaisessa teknisessä tuotteessa oli tärkeää tarjota yksityiskohtaista ja informatiivista sisältöä, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä.

Kääntämistyö ja lokalisointi

Yksi projektin suurimmista osa-alueista oli kääntämistyö. Solet Suomi Oy:n verkkosivut olivat alun perin Liettuan markkinoille suunnatut, joten meidän piti kääntää kaikki sisältö suomeksi. Kääntämistyö ei ollut pelkästään tekstien suoraviivaista kääntämistä, vaan siihen kuului myös kulttuurinen lokalisointi.

Lokalisoinnissa varmistimme, että kaikki sisällöt resonoi suomalaisen yleisön kanssa. Esimerkiksi paikalliset referenssit, asiakastarinat ja käyttöesimerkit lisättiin sivuille, jotta suomalaiset asiakkaat voivat samaistua niihin paremmin. Samalla pidimme huolta siitä, että tekniset termit ja aurinkopaneelien erityispiirteet esitettiin selkeästi ja ymmärrettävästi.

Sivujen muokkaaminen Suomen markkinoille

Suomen markkinat ovat erityislaatuiset, ja tämä näkyy myös verkkosivujen käytettävyydessä ja ulkoasussa. Teimme useita muutoksia alkuperäisiin sivuihin, jotta ne vastaisivat paremmin suomalaisten asiakkaiden tarpeita. Tämä tarkoitti esimerkiksi selkeämpää navigointia, suomenkielistä asiakaspalvelua ja paikallisia yhteystietoja.

Suomalaiset arvostavat myös visuaalisesti miellyttäviä ja helposti käytettäviä verkkosivuja. Siksi panostimme paljon sivuston ulkoasun päivittämiseen. Käytimme modernia ja minimalistista designia, joka korostaa Solet Suomi Oy:n innovatiivista ja ympäristöystävällistä imagoa. Kuvamateriaali päivitettiin vastaamaan suomalaista maisemaa ja arkkitehtuuria, mikä tekee sivustosta heti tunnistettavan suomalaisille käyttäjille.

Edistynyt SEO-suunnittelu

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, edistynyt SEO-suunnittelu oli olennainen osa projektia. Haluamme varmistaa, että Solet Suomi Oy:n verkkosivut löytyvät helposti hakukoneista ja että ne tavoittavat mahdollisimman suuren yleisön.

SEO-suunnittelussa keskityimme erityisesti paikalliseen hakukoneoptimointiin. Käytimme avainsanoja, jotka ovat erityisen relevantteja suomalaisille aurinkopaneeleista kiinnostuneille asiakkaille. Lisäksi varmistimme, että sivusto latautuu nopeasti ja että se on mobiiliystävällinen, sillä yhä useammat käyttäjät selaavat verkkosivuja mobiililaitteilla.

Sisällön optimoinnissa käytimme pitkän hännän avainsanoja ja laajennettua metakuvauksia, jotka auttavat parantamaan sivuston näkyvyyttä hakutuloksissa. Loimme myös laadukasta ja informatiivista blogisisältöä, joka paitsi parantaa SEO-tuloksia, myös tarjoaa arvokasta tietoa asiakkaille aurinkopaneelien hyödyistä ja käytöstä.

Yhteenveto

Projekti Solet Suomi Oy:n kanssa oli erittäin palkitseva ja opettavainen. Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus vaati monipuolista osaamista, kääntämistyötä, lokalisointia, käytettävyystutkimusta ja edistynyttä SEO-suunnittelua. Lopputuloksena syntyi moderni, informatiivinen ja houkutteleva verkkosivusto, joka palvelee erinomaisesti Solet Suomi Oy:n asiakkaita Suomessa.

Olemme ylpeitä yhteistyöstämme Solet Suomi Oy:n kanssa ja toivomme, että uudet verkkosivut auttavat yritystä menestymään entistä paremmin suomalaisilla markkinoilla. Käy tutustumassa sivuihin osoitteessa solet.fi ja anna meille palautetta – haluamme jatkuvasti parantaa palveluitamme ja tarjota parasta mahdollista käyttökokemusta.

Aurinkoista kesää ja menestystä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Lue seuraavaksi

Uudet kotisivut, uudet mahdollisuudet: Diagnostica Medical Oy -kotisivuprojekti
Olemme todella tyytyväisiä Digiaallon tiimin apuun suomennoksen kanssa ja nettisivun sisällön päivittämisessä Suomen markkinoille sopivaksi.

Solet Suomi Oy

Vedä

Kysyttävää?

Tarvitsetko teknistä tukea tai kiinnostaako ilmainen tarjouspyyntö? Vai onko sinulla vain yleistä kysyttävää? Saat meihin nopeiten yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@digiaalto.fi

Vastausaika: <24h