Domaininhallinta

Paranna sähköpostisi luotettavuutta: Sähköposti-optimoinnin salat

sähköpostioptimointi-kuvake

Tänään haluamme puhua sähköposti-optimoinnista ja sen tärkeydestä liiketoiminnassa. Yksi yleisimmistä ongelmista, joihin monet yritykset törmäävät, on se, että heidän lähettämänsä sähköpostit päätyvät vastaanottajien roskapostikansioon. Tämä voi olla suuri este viestinnälle ja vaikuttaa yrityksen liiketoiminnan ja markkinoinnin tehokkuuteen.

Miten sitten voimme välttää tämän ongelman?

  1. SPF (Sender Policy Framework): SPF-tietueen lisääminen yrityksemme DNS-tietueisiin auttaa vahvistamaan, että lähetetty sähköposti tulee oikealta lähettäjältä. Tämä auttaa vähentämään sähköpostin luotettavuuteen liittyviä ongelmia. Tämä on tärkein, mutta myös yksinkertaisin askel yrityksesi sähköpostien optimoimisessa.

  2. DKIM (DomainKeys Identified Mail): DKIM on toinen tärkeä tekijä sähköpostin luotettavuuden varmistamisessa. Se käyttää salausavaimia digitaalisesti allekirjoittamaan lähettämämme sähköpostiviestit, mikä auttaa vastaanottajia tunnistamaan ne aidoiksi.

  3. DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance): DMARC on tehokas työkalu sähköpostin aitouden varmistamiseksi. Se antaa ohjeita vastaanottajille siitä, miten käsitellä sähköposteja, jotka eivät läpäise SPF- ja DKIM-tarkistuksia, mikä auttaa vähentämään roskapostiksi merkittyjen viestien määrää.HELO (Hostname): Tarkista, että sähköpostipalvelimesi HELO-ehdotus vastaa sähköpostin lähettämässäsi domainissa olevaa toimialuetta. Tämä auttaa lisäämään sähköpostiesi luotettavuutta vastaanottajien silmissä.

  4. HELO (Hostname): Tarkista, että sähköpostipalvelimesi HELO-ehdotus vastaa sähköpostin lähettämässäsi domainissa olevaa toimialuetta. Tämä auttaa lisäämään sähköpostiesi luotettavuutta vastaanottajien silmissä.

Huomioi myös tämä: Google ja Microsoft (Outlook) ovat äskettäin alkaneet hylätä kaikki vahvistamattomat sähköpostit, joten varmista, että olet määrittänyt SPF- ja DKIM-tietueet lähettävälle verkkotunnuksellesi.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten voimme parantaa sähköpostiemme luotettavuutta ja varmistaa, että ne saapuvat perille oikeaan paikkaan. Sähköposti-optimointi on avainasemassa liiketoimintamme sujuvuuden kannalta, ja siksi siihen panostaminen on erittäin tärkeää.

 

Jos haluat kuulla lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Tai klikkaa tästä ja varaa aika 30 minuutin palaverille tiimimme kanssa.

Lue seuraavaksi

Ensivaikutelma ratkaisee: Miksi yrityksesi kotisivujen ulkonäkö on avainasemassa?
Avaimet Hakukoneoptimointiin: Kuinka Parannat Nettisivusi Näkyvyyttä

Kysyttävää?

Tarvitsetko teknistä tukea tai kiinnostaako ilmainen tarjouspyyntö? Vai onko sinulla vain yleistä kysyttävää? Saat meihin nopeiten yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@digiaalto.fi

Vastausaika: <24h