Aloita tästä

Verkkokauppa vai kotisivut?

Verkkokauppapaketti

Verkkokauppapaketit ovat suunniteltu erityisesti kaikille niille yrityksille, jotka harjoittavat tuotteiden myyntiä.

Verkkokauppapaketit mukautuvat erilaisiin liiketoimintamalleihin, kuten B2C tai B2B.

Kotisivupaketti

Kotisivupaketit on suunniteltu erityisesti yrityksille tai yksittäisille brändeille, jotka keskittyvät enemmän informaation välittämiseen kuin tuotteiden myyntiin.

Kotisivut voivat toimia mainiona alustana yrityksen tai henkilöbrändin tarinan kertomiseen, asiantuntemuksen esittelyyn sekä yleisen tiedonvälityksen välineenä.

Shopify vai Wordpress?

Kun sopiva paketti on päätetty. On hyvä seuraavaksi miettiä mille alustalle nettisivu rakennetaan.

Shopify

1. Käyttäjäystävällisyys

Shopify on suunniteltu helppokäyttöiseksi, mikä tekee verkkokauppasi hallinnasta vaivatonta. Intuitiivinen käyttöliittymä ja selkeät toiminnot mahdollistavat nopean oppimisen ja tehokkaan päivittämisen.

2. Monipuoliset ominaisuudet

Shopify tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin edistyneillekin käyttäjille. Tämä sisältää maksutapojen monipuolisuuden, varastonhallinnan, markkinointityökalut ja paljon muuta, jotta voit räätälöidä verkkokauppasi juuri tarpeisiisi.

3. Luotettavuus ja turvallisuus

Shopify huolehtii verkkokauppasi turvallisuudesta ja luotettavuudesta. SSL-sertifikaatit, päivitykset ja varmuuskopiot ovat osa Shopifyn tarjoamaa kattavaa turvallisuuspakettia, mikä antaa asiakkaillesi luottamusta.

4. Laajennettavuus

Shopify tarjoaa laajan valikoiman laajennuksia ja lisäosia, jotka mahdollistavat verkkokauppasi kasvun ja skaalautumisen liiketoimintasi tarpeiden mukaisesti. Voit integroida helposti erilaisia sovelluksia ja liittää verkkokauppasi muihin liiketoimintatyökaluihin.

WordPress

1. Monipuolisuus

WordPress tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja laajennuksia, jotka mahdollistavat verkkosivuston räätälöinnin juuri omiin tarpeisiisi. Se soveltuu yhtä hyvin pienille henkilökohtaisille blogeille kuin suurille yritysverkkosivustoille.

2. Helppokäyttöisyys

WordPress on käyttäjäystävällinen alusta, mikä tekee sivuston hallinnasta helpompaa sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille. Intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa nopean oppimisen ja päivitysten tekemisen ilman syvällistä teknistä osaamista.

3. Suuri Yhteisö

WordPressilla on laaja käyttäjäyhteisö ja runsaasti verkossa saatavilla olevaa dokumentaatiota. Tämä tarkoittaa, että löydät helposti vastauksia kysymyksiisi, opetusmateriaalia ja ohjeita monenlaisiin kehitys- ja käyttötilanteisiin.

4. Jatkuvat Päivitykset

WordPressiä ylläpidetään jatkuvasti, ja se saa säännöllisiä päivityksiä sekä turvallisuuden että suorituskyvyn parantamiseksi. Laajennusten ja teemojen kehittäjät päivittävät myös tuotteitaan vastaamaan uusimpia standardeja ja turva-aukkoja.

Etkö tiedä kumpaa valita?

Kysy meiltä!

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi (SEO) on olennaisen tärkeää, mikäli verkkosivustosi on väline liiketoiminnan generoimiseen, olipa kyse sitten palveluiden tai tuotteiden myynnistä.

SEO starter -paketti

  • Nettisivujen yleinen optimointi
  • Kuvien optimointi
  • Metatekstit

SEO pro -paketti

  • Nettisivujen yleinen optimointi
  • Avainsana optimointi
  • Ulkoiset hyperlinkit
  • Kuvien optimointi
  • Metatekstit

Olet valmis!

Varaa aika palaveriin tiimimme kanssa ja aloita verkossa menestyminen!

Opi lisää nettisivuista!

Näytä kaikki
SEO ja optimointiAvaimet Hakukoneoptimointiin: Kuinka Parannat Nettisivusi Näkyvyyttä

Avaimet Hakukoneoptimointiin: Kuinka Parannat Nettisivusi Näkyvyyttä

Hakukoneoptimointi (SEO) on keskeinen tekijä verkkosivustosi näkyvyyden parantamisessa hakukoneissa. Tässä neljä tärkeintä strategiaa, jotka sinun tulisi ottaa huomioon: Avainsanatutkimus: Tee ka...

Domaininhallintasähköpostioptimointi-kuvake

Paranna sähköpostisi luotettavuutta: Sähköposti-optimoinnin salat

Yksi yleisimmistä ongelmista, joihin monet yritykset törmäävät, on se, että heidän lähettämänsä sähköpostit päätyvät vastaanottajien roskapostikansioon. Tämä voi olla suuri este viestinnälle ja va...

Kotisivut ja verkkokaupatEnsivaikutelma ratkaisee: Miksi yrityksesi kotisivujen ulkonäkö on avainasemassa?

Ensivaikutelma ratkaisee: Miksi yrityksesi kotisivujen ulkonäkö on avainasemassa?

Kotisivut ja verkkokaupat ovat modernin liiketoiminnan kulmakiviä. Ne eivät ole pelkästään digitaalisia osoitteita yrityksellesi, vaan ne ovat myös ensimmäinen kohtaamispiste potentiaalisten asiak...