Älä myy tai jaa henkilötietojani

Kuten tietosuojakäytännössämme kuvataan, keräämme henkilötietoja vuorovaikutuksistasi kanssamme ja verkkosivustomme kanssa, mukaan lukien evästeiden ja vastaavien teknologioiden avulla. Voimme myös jakaa näitä henkilötietoja kolmansien osapuolien, mukaan lukien mainoskumppanit, kanssa. Teemme tämän näyttääksemme sinulle mainoksia muilla verkkosivustoilla, jotka ovat relevantimpia kiinnostuksiesi mukaan, ja muista syistä, jotka on kuvattu tietosuojakäytännössämme.

Henkilötietojen jakaminen kohdennettua mainontaa varten perustuen vuorovaikutukseesi eri verkkosivustoilla saattaa joissain Yhdysvaltain osavaltioiden tietosuojalaeissa katsotaan olevan "myyntiä," "jakamista" tai "kohdennettua mainontaa". Asuinpaikastasi riippuen sinulla voi olla oikeus kieltäytyä näistä toiminnoista. Jos haluat käyttää tätä oikeutta kieltäytymiseen, seuraa alla olevia ohjeita.

Jos vierailet verkkosivustollamme Global Privacy Control -kieltäytymisasetusmerkin kanssa, asuinpaikastasi riippuen käsittelemme tätä pyyntönä kieltäytyä toiminnasta, joka saattaa liittyä henkilötietojen "myyntiin" tai "jakamiseen" tai muihin toimintoihin, joita voidaan pitää kohdennettuna mainontana kyseisellä laitteella ja selaimella, jota käytit verkkosivustomme vierailuun.


Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.